|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima
![]() Ovde sam se registrovao zbog jedno pitanje koje me zanima... Planiram da kupim klavijaturu "M-Audio Axiom 49 2nd gen". Posto sam pocetnik u ovome do sada nisam imao nijednu klavijaturu. Pitanja: 1. Da li je ovaj model dobar za pocetnike? 2. Da li je tezak za koriscenje? 3. Sta treba od programa (naprimer fl studio i tako slicne program)? 4. Da li treba da se ima neki posebni softver? 5. Sta je sve potrebno da bi funkcionisalo (mislim na progame, da li treba jaci kompjuter). Nadam se da nisu teska pitanja. Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
m-audio |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I gde sad ja da kupim FW 800 kartu? | Arthur | Razno | 11 | 20-05-2010 08:13 PM |
Gde da kupim d25 kabl ....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 13-11-2008 09:37 AM |
Sta da si kupim?? | S.a.m.u.e.l | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-06-2008 12:24 AM |
Pomoc!!! Koju klavijaturu da kupim? | TrinitY | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 10-06-2007 08:45 PM |
koju midi klavijaturu da kupim do 200eura? | Mrav | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 15-11-2004 12:42 PM |