|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima
Imam jedno pitanje vezano za primanje novca u vidu donacije iz inostranstva sirom sveta. Da li je to moguce kod nas? Da primam novac iz inostranstva putem paypala na bankovni racun u srbiji? Vec posedujem paypal nalog koji sam otvorio kada sam boravio u americi i taj nalog mi je trenutno vezan na bankovni racun koji je u americi naravno aktivan,nisam probao ali mislim da s tom karticom mogu i ovde da podizem novac uz naravno neku proviziju. Ali bih vise voleo da taj novac bude usmeren ka deviznom racunu iz neke banke ovde. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 6.5 update na 7.5 - iz inostranstva? | Sky Net | Audio Software | 20 | 20-02-2014 04:20 PM |
Promena zakona o kupovini iz inostranstva preko interneta | Nemania | Pricaonica | 15 | 22-08-2013 10:06 AM |
Jo? jedna nova | Pompy | Promocija radova | 0 | 24-04-2012 08:55 PM |
Nova godina - nova traka | Danny Lou | Promocija radova | 6 | 05-01-2008 08:06 PM |