|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
..vec kad sam zapoceo ovu zbrku red bi bilo da i finisiram
![]() Moguce da to nekom pomogne...jer od svih znalaca koji su davali savjete dobio sam SAMO savjet bacaj u SMECE (HDD).Jedan od njih je i moj junior koji je slucajno (ne kurcim se) magistar informatike i u jednoj velikoj firmi odrzava sustav po celoj bivsoj Jugi. A da mi olaksa donio mi disk od 1tb. ![]() ![]() ![]() E a stari se pocel zaj time...i googlal i googlal i dooogoglal ![]() Dakle: HDD Segate 153 gb SATA..na njemu dve particije na jednoj je OS. DRUGI hdd u istom kompu takodje 2 paricije i na jednoj je isto OS.(radi se o WinXP) Kod bootanja izaber na koji hocu ici..dakle ja sam bio na Windowsima koji se zove Razno i povezan je sa internetom a onaj drugi je goli Windows samo za audio i nije povezan i iz njega su obustavljene sve radnje koje mi ne trebaju.!(da ne filozofiram) Dakle ja sam doticnu radnju radio na Win "Razno" tj u trenutku kad sam desnim klikom tra?io da vidim velicinu "Bass Prim.nki" doslo je do zamrzavanja PC. Prisilan reset i on pocinje cekirat HDD ALI samo do 4% i tu STOP. E sad dolazi MY SON i usteka USB sa nekim propro softom...a analiza kaze gecrk HDD bad sektor=smece. Posto preko Acronisa imam backup to me nije pogodilo a i umedju vremenu sam dobio i novi HDD..vrag mi nije dao mira! ![]() Probo preko Boot cd sa svim mogucim i nemogucim softom da skeniram , formatiram ili bar analiziram na 4% error disk. ..i tako googlajuci i googlajuci natrcim na nekom forumu gde lik postavi isto pitanje a odgovorili su mu ovako otprilike (preko google translatora): Ako se dogodi havarija u windowsima koja prjeti da ozbiljno o?teti HDD a Windowi ga ne ćekiraju uzalud ostali softwarei vec samo u MS (bas tako) ga formatirat pa ćekirati. Daljni postupak sam opisao izvadio u drugi comp sa Win XP gde ga odmah pronasao>delete logical driver>Format> i na koncu čekirao ga..rezultat bad sektor=0 ???? Da i moj magistar imao oci ko sarme. ![]() ![]() Eto ako slucajno nekom zatreba pomoc..tu je a slobodno me kontaktira za detalje. NAPOMINJEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To su MOJA moja..moja..mo (eho ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
aiff samplovi u kontakt 5 | saki | Tutorijali | 0 | 19-07-2012 10:10 AM |
Besplatni samplovi | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 17-03-2010 10:56 AM |
Ableton samplovi pomoc | Lipkran | Audio Software | 13 | 17-10-2009 10:34 PM |
Yamaha MO6 mandolina i tamburica | Sandi | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-08-2006 04:43 AM |
Tamburica | arados | Audio Software | 14 | 14-04-2005 04:04 PM |