Pomoc potrebna
Sviram sa ortacima iz hobija, da se ubije vreme. Zeleli bi da snimimo nesto cisto za nas. Ne trazimo nikakav preterano dobar zvuk al da ne bude ni nesto snimljeno sa pc mikrofonom.
Razmisljao sam da kupim neku opremu pa mi treba mali savet. Sa tom opremom bih verovatno snimio par puta, malo se "igrao" pa bi posle cucala u nekoj kutiji tako da ne bih dao neke velike pare za to. Nema vokala, samo akusticni intrumenti, harmonike, violine, kontrabas, saxofon i sl. Po pisanju na forumu vidim da niko ne hvali Behringer al ko sto sam napomenuo, ne trazimo preteran kvalitet i bitno mi da se uklopim u neku cenu. Da li bi Behringer B-5 (oko 7000din) uradio posao? Za to treba i phantom power pa sam razmisljao da kupim i njihovu mixetu q502usb (6500din) jer vidim da ima i integrisan audio interface koji je sigurno bolji od moje integruse. Problem je sto ta mixeta ima samo 15 volti phantom-a pa nzm dal je to dovoljno za B-5? Klasicni 502 (5000din) ima 48, bar po njihovom sajtu.
Moze li taj sa usb da pogura b5? Ili da uzem klasicni 502?
Ako neko ima bolja resenja za neki drugi mikrofon, mixetu ili samo audio interface u sveukupnoj ceni od 13000-14000 neka predlozi. Svaka pomoc je dobrodosla.
Hvala unapred!
|