|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |||||
Moderator
|
![]()
da, nismo ni prekidali.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
. . . . . . . . . . .koje to bude zanimalo. ![]() Quote:
![]() ![]() Ovde smo da razmenjujemo iskustva, Nenad (NLP) i ja smo aktivni moderatori ovog podforuma, sto ukljucuje i odredjeni stepen urednistva, gde ako moze biti novog sadrzaja, ne stidim se da ga trazim od posetilaca (ali ne za sebe, ne cinis meni licno nikakvu uslugu), to je razlog zasto ja trazim slike od tebe, makar mi licno ne trebale ![]()
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 10-11-2012 at 03:14 AM. |
|||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
OVO je kucni studio !!! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 39 | 10-07-2012 11:35 AM |
Kucni studio | Placid Art | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 28-12-2011 12:43 AM |
Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 11:21 AM |
Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 11:08 AM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |