|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Postoji li uopste naprava koja stoji izmedju pojacala i zvucnika ( tacnije bi redosled vezivanja bio pojacalo - zvucnik, paralel out- atenuator - zvucnik).....?
Ideja mi je da smanjim gabarite razglasa za male svirke.... i da jednim snaznijim pojacalom mogu da radim sa 4 pasivna zvucnika (uz aktivni sistem koji se uvek nosi)...... to naravno moze i bez nekoga atenuatora, ali realno cesto imam potrebu da sve 4 kutije budu razlicito glasne...... neke sluze za dozvucavanje, pa moraju biti prilicno tihe...... do sada sam nosio 2 pojacala po 25kg, za 4 zvucnika..... a godine stizu, kichma se savija ![]() ako ima neka budza bezbedna, da se stavi pre zvucnika, po cenu da malo i degradira zvuk, rado bi je nabavio
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Alesis monitor one - pasivni | Color | Kupujem/trazim | 0 | 26-09-2011 10:52 AM |
Zvucnik za vox vt30 | perosc | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 31-08-2010 08:33 AM |
crk'o zvucnik!!! | kixns | Monitoring | 1 | 24-01-2009 02:27 AM |
DI Box, Aktivni i Pasivni | analog | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 22-04-2008 11:27 PM |
Zvucnik za gitarsko pojacalo | sixstringer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 17-01-2006 10:17 AM |