|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Aj probacu ja da ti pomognem
Prvo bi trbao da ga resetujes(factory reset),mada predpostavljam da vec jesi al ako nisi procedura je sledeca ![]() E sad predpostavljam da od zvuka posle reseta nece biti ni Z. Pa da probas da povecas delay time u editoru koji koristis,negde na 256,i onda da probas da ubacis sysex patcheve.Neznam dali se to tako zove u editoru koji koristis za D70 ili drugacije ali ja sam isti problem imao prilikom ubacivanja sysex fajlova u D50,znaci ubaci do pola farbi a pola neubaci isto ko i kod tebe prilikom prebacivanja patcheva u midi formatu.Znaci jebe ga neko povecavanje brzine. Nomedjutim posto si rekao da si vec budio brzine u editoru onad ti ja mogu pokusati pomoci jos na taj zadnji nacin a to je kartica. E sad neke kartice ako net nelaze su identicne za D70 i D50,a to su npr m256e i m256d kartice,tako kaze ovaj link npr.(http://www.voicecrystal.com/blankram.htm). E ja imam m256e pa ako bas neinsistiras da to budu oridjidji boje dacu ti ja karticu pa probaj da ubacis patcheve sa m256 kartice. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LX480 pomoć! save preset | idvi | Audio Software | 1 | 03-10-2011 12:54 PM |
Cubase save preset?? | idvi | Audio Software | 8 | 27-01-2010 05:47 PM |
dsp card | SumAnuT | Computer Hardware | 8 | 19-08-2006 01:23 PM |
Za puratora : Preset za Voice Master Pro ? | pulsar 2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 08-08-2003 04:13 PM |