|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav,imam jedan slobodan prostor koji bih hteo da pretvorium u studio.Taj prostor je u stvari jedna drvena kucica,koja ima dve prostorije...
Prva prostorija je dimenzija 305 sa 315 cm...u njoj planiram da mi bude kontrolna soba...druga prostorija je 305 sa 285 cm i u nju planiram da iskoristim za gluvu sobu...visina obe prostorije je 230 cm.Zanima me sada da li su su ove dimenzije dovoljne za pravljenje studija ili je ovo ipak premalo? Bice jos manje manje kada se uradi uzolacija... Inace kucica je napravljena od cigli s tim sto je cela sa svih strana iznutra i spolja oblozena lamperijom...U njoj nema puno eha sada jer je ceo enterijer dakle od drveta,pod je od daski a na svim zidovima i plafonu je lamperija. Ali prodiru zvuci spolja,debljina zidova je 16,5 cm tako da mislim da ce mi trebati opet poprilicna izolacija...ali o tom potom. Za sada me zanima da li je ovaj prostor dovoljan da se napravi studio ili ne??? Postavicu plan te kucice veceras ili sutra da bude jasnije kako to izgleda. Hvala. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio pomoc... | WeezyPD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 16-05-2009 10:52 PM |
kako najbolje sredit ovaj prostor za studio?pls | ninowash | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 08-05-2009 12:36 AM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |
Pomoc oko odabiranja Studio Monitors. | Nedim | Monitoring | 17 | 26-08-2007 09:53 PM |