|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dakle, imam problemčić. Trebao bih da kalibri?em mikrofon ali ne znam kako.
Kupio sam merni mikrofon Behringer ECM8000 koji je odličan za ono za ?ta meni treba ali nisam siguran da je fabrika odradila i poslednji deo posla (kalibraciju). U opisu uređaja stoji da je to jako linearan mikrofon, ?to jeste istina, ali tek posle finalnog doterivanja. Evo kako izgleda gomila mikrofona ECM8000 koji su samo izvađeni iz kutije i premereni... ![]() Dakle ako imate savet kako to da uradim ili znate nekoga ko bi to mogao, bio bih zahvalan... Pozdrav... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako radi čulo sluha? | SumAnuT | Audio Produkcija - Osnove | 0 | 02-07-2009 07:02 PM |
Radi se u ... | darkstar | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 14-04-2009 07:04 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
M-Box i pc...jel ok radi? | enzomat | DSP forum | 17 | 23-11-2004 10:15 PM |