Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-08-2011, 09:08 AM   #25
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Default Re: Muzika i Video Igre - Marketing (Army Strong)

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
...ne mislim da su igre specijalno zasluzne da izazovu "vojnicki duh" u coveku... nagona za nasiljem i oruzjem ima svuda oko nas u sasvim dovoljnoj kolicini i svakako igre nisu presudne da bi ga dodatno rasplmasale. Mehanizmi kojim se dolazi do toga su odavno poznati, pre nastanka kompjutera, i zasigurno su video igre najmanje zasluzne za ratove, nasilje, sukobe, osvajanja... i sta ti ja znam.

Covek se igra zato sto ga to zabavlja... ako ga to ne bi zabavljalo, drzava bi mogla sve pare da spiska na razvoj igara, ali ih niko ne bi kupovao.

Isto i sa hranom... od kada je sveta i veka se proizvodi/prodaje/kupuje ono sto ljudi traze (ako nije zabranjeno zakonom), bez obzira da li je to zdravo na duze staze ili ne.

Znaci, ako narod trazi... onda je lako da se zapakuje jos sto sta usput... ali dok ne trazi.. dzaba...

Pobrkao si ti ovde Boggy stvari, i to ?e?će! Jer, kompanije rade upravo suprotno "teoriji" koju si izneo. Naime, oni ne prave ono ?TO NAROD ?ELI, već stvaraju ?ELJU ZA NEČIM ?to potom serviraju kao gotov proizvod. Dakle, opisno, moj cilj je da te ubedim kako ti je potrebno ba? ovo čime ti ja poma?em da se oseća? komfornije, rasterećenije, srećnije, (i jo?) jednom rečju bolje. A otprilike, u 99% slučajeva reč je o recikiranim te kozmetički modifikovanim idejama, o ma kojoj oblasti ?ivota da je reč. Najveći to jednostavno mogu. Za?to bi tro?ili duplu lovu: na istra?ivanje, pa na marketing, kad mo?e samo za ovo drugo i udri...

Tags
gamemusic, gamemusicscore, igre, muzikaigre

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules