|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
ja sam i sa par megabajta sirovina sa starom ai2 sintezom svasta iznapravljao sto mi treba samo je stvar sta coveka radosnim cini ![]() cesto sam izazivao reakcije sa Korg X5D prdavcem... ali samo zato sto sam pre togao imao/svirao 01wfd,x3,t3,m1,n364... i znao da x5d ima sirovine kojima mogu da kreiraim farbe sa pomenutih sintova.... naravno nikada to nije bilo 100posto zvucno isto kroz x5icin jeftin D/a ali bivalo je muzicki isto... ista stvar je moguca i sa kronosom.... nije isto koristiti ga ako ne znas nista o FMu ako nisi video ms20 u zivotu ili ako ne znas u kojim je kontekstima koriscen... ako nisi svirao nijedan korgov rompler... korg nije nova firma i u tom smislu je kronos ... ono.... druga godina faksa.... ko nije bio u osnovnoj i srednjoj ima mnogo da nadoknadi... kako god... endzini (slazem se...nisu sve odvojene sinteze...ofkors)... novotarije ili starudije.... instrument mi se dopada i aktivira mi kreativni nerv.... vuche me da ga sviram..... vrtim.... kombinujem.... a za bendove u kojima se bas svira levom rukom.... da se sad ozbiljni sviraci levom ne uvrede hahahah prosto.... ko pita za ovaj sintisajzer kakav mu je slep (ili gluvi) bas.... odgovor je ... i nije neki..... jos jednom - ko proceni da mu je ova kljava potrebna - topla preporuka, instrument je odlican |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg KRONOS revealed!!! | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-01-2011 07:00 PM |
Stigao Poco | La notte | DSP forum | 23 | 15-04-2008 11:22 AM |
Stigao Auralex!!! | Gianfranco | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 16-09-2005 09:07 AM |
Stigao UAD-1 | idekius | DSP forum | 2 | 20-06-2005 12:20 AM |
STIGAO RME - FIREFACE 800... | Mandragora58 | Computer Hardware | 4 | 14-08-2004 05:15 PM |