|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 | ||||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Kad govorim o hitu, govorim o potencijalnom hitu, dakle pjesmi koja ima sve atribute hita. Postoje ljudi koji znaju prepoznati hit. Garantiram ti da ćemo Zak i ja prepoznati 75-80% pjesama koje su potencijalni hitovi prije nego postanu hitovi. Između ostaloga to mi je i posao da znam koje su to značajke hita, da prepoznam koja pjesma ima potencijala biti hit, kako zapakirati nešto da bude hit i ljudi me plaćaju upravo zbog toga. Quote:
Quote:
Najviše volim ove teorije zavjere. ![]() Daj mi reci zašto djeci ne ponude jazz-rock ili Beethovena najviše? Samo vrtiš Sedmu simfoniju cijeli dan na MTV-u a klinci se razvaljuju. ![]() Džizus krajst, koje su to teorije. Djeca bi sigurno bila povodljiva i gutali bi sve radove od Yellowjacketsa ili Joe Zawinula samo kad bi im to puštao na radiju cijeli dan. Jelda? ![]() Vegetarijanci isto najviše vole ćevape jer im ih najviše nude kad dođu u ćevapdžinicu Last edited by Surfer; 14-07-2011 at 04:41 PM. |
||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|