Quote:
Originally Posted by boggy
Samo te (sada eksplicitno) molim
|
Zasto explicitno Boggy?

,nije valjda zbog ovih mojih par redaka pala kruna sa foruma?

...
Quote:
... da pazljivo procitas ono sto sam ti predlozio i da me ne uvlacis u dalju (besmislenu) debatu, samo zato sto te mrzi da citas, nego bi radije naglabao onako kako si (pogresno) naucio.
|
Jel si ti danas malo "pisao po koprivama" sto bi se reklo,ili si oduvek prema meni osecao bas ovakvo zgrazavanje i nepostovanje kao u ovih par redaka?
Quote:
Trudio sam se u ovom threadu da stvari razjasnim sto sam bolje umeo i mogao... a sagovornici su bili i ovakvi i onakvi... te ne bi ponovo da se gnjavim oko stvari koje pisu u SVAKOM udzbeniku koji se bavi vibracijama, samo ih treba prouciti i nauciti.
|
Ono sto sam ja video je da ljudi pitaju dali na stalke da stave neku tamo gumu koju ce naci u Sava Kranju ili nekoj tamo slicnoj prodavnici, ili siljke.Taj test sam radio bar 20 puta u 25 godina pa dajem sebi za pravo da koji red o tome ovde i napisem.Siguran sam da ama bas nikome od onih koji su se o tome informisali nije palo na pamet da kupe "specijalnu gumu" o kojoj pricas i urade sve to po p.s.-u kako je objasnjeno u akusticarskoj literaturi koja se izmedju ostalog ionako malo malo pa menja,tako da su USI ponekada ipak najmerodavnije.A ja,ponovicu jos jednom,izmedju takve gume i siljaka na svojim stalcima uvek radije biram siljke i mislim da tu nema mesta tvojim iz ko zna kojih razloga burnim reakcijama.Pozdrav i ziveo.