Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-07-2011, 12:26 PM   #11
quake2
Banned

Default Re: podnozje za zvucnike

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Samo te (sada eksplicitno) molim
Zasto explicitno Boggy?,nije valjda zbog ovih mojih par redaka pala kruna sa foruma?...

Quote:
... da pazljivo procitas ono sto sam ti predlozio i da me ne uvlacis u dalju (besmislenu) debatu, samo zato sto te mrzi da citas, nego bi radije naglabao onako kako si (pogresno) naucio.
Jel si ti danas malo "pisao po koprivama" sto bi se reklo,ili si oduvek prema meni osecao bas ovakvo zgrazavanje i nepostovanje kao u ovih par redaka?

Quote:
Trudio sam se u ovom threadu da stvari razjasnim sto sam bolje umeo i mogao... a sagovornici su bili i ovakvi i onakvi... te ne bi ponovo da se gnjavim oko stvari koje pisu u SVAKOM udzbeniku koji se bavi vibracijama, samo ih treba prouciti i nauciti.
Ono sto sam ja video je da ljudi pitaju dali na stalke da stave neku tamo gumu koju ce naci u Sava Kranju ili nekoj tamo slicnoj prodavnici, ili siljke.Taj test sam radio bar 20 puta u 25 godina pa dajem sebi za pravo da koji red o tome ovde i napisem.Siguran sam da ama bas nikome od onih koji su se o tome informisali nije palo na pamet da kupe "specijalnu gumu" o kojoj pricas i urade sve to po p.s.-u kako je objasnjeno u akusticarskoj literaturi koja se izmedju ostalog ionako malo malo pa menja,tako da su USI ponekada ipak najmerodavnije.A ja,ponovicu jos jednom,izmedju takve gume i siljaka na svojim stalcima uvek radije biram siljke i mislim da tu nema mesta tvojim iz ko zna kojih razloga burnim reakcijama.Pozdrav i ziveo.
quake2 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules