Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-06-2011, 02:55 PM   #29
vasko
Senior Member

vasko's Avatar

Default Re: Zasto ljudi na Rumskom ne odgovaraju uvek na pitanja?

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Ja sam se par puta zajebao da pitam nesto na rumskom i dobio odgovor tipa imas vec napisano, ili kako takvu glupost uopste pitas... Jer ljudi ovde pate od toga da druge ucine sto glupljima i retardiranijima, pri tome rastuci u sopstvenim ocima. A pri tome ne vredjaju nikog direktno i stvarno vec virtuelno...

Na moje pitanje, setite se, da li znate gde mogu naci dobar kik, dobio sam mnogo negativnih reakcija i to posebno od gosn DaBeara, koji umesto da pobroji par banaka sa semplovima, ili prosto odustane, krene da mi prica kako ima kikova u svud naokolo... Dakle, mozda sam fetisista koji hoce da sve kikove nadje u jednoj banci, mozda hocu da imam sto vise kick vst generatora, banku autenticnih 909 kikova. sta je koga briga, ali zapoceta je debata o tome... Pa mi se to posle jos u par navrata kao kroz salu natrlja na nos... Strasno! Sta ta prica govori ?

Dalje, svako ko se prijavi na forum je po defaultu nepismen i neuk... Nekad neko zapocne i pomalo mozda glupu temu radi druzenja i chatovanja sa clanovima (ali sta ja o tome govorim, ja sam tezak asocijalan slucaj, right Arture - ocito spadam u neku spamersku grupu ovde)

Cesti pokusaji da se nesto novo unese u ovaj DEBELO UNAZADJENI nacin rada, sta god on imao za cilj da proizvede, nailazi na teska negodovanja, tipa ti ces sad da NAMA solis pamet i tako dalje... Da sam napisao da sam producirao Bjelo Dugme, Colica ili Brenu, to bi onda bilo itekako pametno, bio bih pozvan da gostujem, a realno, ta konkretna produkcija je toliko losa da boli. Pesme su postigle uspeh jer su bile trendi, dobre za ono vreme i prodirale su u siroke mase mladih slusaoca, ali nisu sigurno od losih pesama postale dobre, samo zahvaljujuci carobnjacima iz studija toga vremena! Oni su samo imali SRECU da im se da da rade dobre pesme. Sta da dodam na ovo ? SE Gemini ? Ne bih dao 20 din za mikrofon sa toliko suma, kakva crna toplina, ja se izgleda tesko podgrevam... Ali opet - to je odlican mic...Tako pise na GearSlutz forumima i mnogi poznati ga koriste... Uradili bi oni to isto i sa AKG c4000, samo ne bi morali da se bave i shumom koji dobiju iz lampi.

Tako da se uglavnom i ne trudim da nesto pitam i naucim, vec eto, kazem po nesto ponekad, sto je uglavnom 100% suprotno od zdravog razuma, tako da se postavlja pitanje, sta JA i bilo ko nov ovde ima da trazi ? Napravite ljudi sifru, izdelite medjusobno i napravite forum zatvorenog tipa, pa onda se druzite do mile volje. Ovo kako rekoste nije UN i necemo svakog ovde nesto "postovati i tretirati specijalno", ovo je forum audio profesionalaca koji se medjusobno druze. Odredite pass, podelite medjusobno i prestanite sa omalovazavanjem neznalica, koji bi da snimi pesmu sa radija, ali ne zna kako!

Za nove clanove:
OD DANAS NEMA VISE POSTOVANJA.
ZA 6-7 GOD koliko traje ovaj forum, sve je vec 100 puta prezvakano, napisano, samo uradite SEARCH...

Pozdrav momci i srecan vam rad...

ne nerviraj se zbog budala, opusteno...

cim je kejkz otiso sve je jasno

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules