Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21-05-2011, 04:23 PM   #22
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: jel mi mo?e neko pomo? oko konfiguracije

Quote:
Originally Posted by bornaa View Post
pa to je onda kul za tebe ako ti tako pase. ja sam recimo iskustvom dosao do zakljucka da cu s tim researchem, koji mi je usput fun, odabirom komponenti i na kraju sklapanjem same mashine em usparat tih parsto eura, em se sam educirat te tako postat svoj vlastiti tech support, em imat mashinu do kraja prilagodjenu sebi i mojim potrebama koju lako mogu modificirat ako zelim. jer stvar stvarno nije komplicirana i ne zahtijeva puno truda, a mozda ce ti i usparat vise vremena neg da ti decko putuje iz ns-a za bg il koju vec rutu svaki put kad ti nes zasteka. na kraju krajeva ces tako i popusit dosta vremena kad si ovisan o drugome. ali eto, razliciti pristupi problemu, samo na kraju krajeva velim da ste malo prenapuhali cijelu pricu...uz malo truda doma slozis zivotinju od daw-a
Svo "znanje" koje steknes sklapanjem jedne masine ti traje jako malo... stvari se menjaju iz meseca u mesec, i ako ne nadjes nacina da to znanje unovcis.. jednostavno se ne isplati svaki put kretati iz pocetka.

Ne smeta mi da zavisim od nekoga... jer zavisim u svakom slucaju, na kraju ni jednu od tih ploca i cipova ne pravim ja nego neki strani proizvodjac, ja se ovde naslanjam na trgovce, a oni su po ponasanju nesto malo bolji od trgovaca koji prodaju krompir.. sorry ako gresim dusu, ja nemam bolja iskustva osim tih, elektroniku dosta dobro poznajem, digitalnu i analognu, cak imam nekoliko profesionalno dizajniranih procesorskih ploca u karijeri, baziranih na 68000 i PowerPC serijama procesora, te mi ove stvari nisu uopste strane, sto mozda i jeste otezavajuca okolnost u mom slucaju...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 21-05-2011 at 04:50 PM.
boggy is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules