Trazim po forumu M-Audio Mobile Pre MkII ali izgleda da me ne slusa search engine foruma

Razmisljam se izmedju ove 3 kartice pa me zanima vase misljenje sta da kupim. Znam da ima 1000 postova na ovu temu ali mislim da o prve dva kartice nije bilo reci na forumu, a inace veoma su atraktivne cenom...
Zanima me da li je sve jedno kupiti Mobile Pre MkII ili Fast Track MkII koje su USB 2.0 i koje bi koristio na laptopu (koji sam sad kupio) ili da kupim Delta 1010 LT koju bih ubacio u desktop racunar koji je i dalje veoma jak? Da li je Delta 1010 LT kvalitetnija od ove dve? Inace, voleo bih da kupim neki solidan USB 2.0 AI, ali budzet mi je nekih 150e, mozda nesto preko (posto vidm ova Mobile Pre MkII kosta u Artistu 170e).
Ne treba mi audio interfejs za snimanje vec audio interfejs koji reprodukuje bolji zvuk od moje trenutne integrisane kartice na ploci u desktop racunaru i u laptopu, da ima dobre drajvere, samim tim malu latenciju i toliko. Monitore bih privezao na nju i sluske...
Btw, ne daje mi se 150e na karticu koja ce da mi da isti zvuk kao integrusa iz desktop racunara (pise u opisu ploce Realtek ALC888 codec, High Definition Audio) ili pak laptopa ciji sam zvuk uporedjivao sa ovom iz desktopa i bas se oseca razlika, posebno u basu (bolja je ova u desktop racunaru). Inace u laptopu je (Realtek ALC269 @ Intel Ibex Peak PCH).
Unapred zahvalan jer vidm da ima dosta ljudi na forumu koji se bas razumeju u hardver.