|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam pre par dana ponovo dao shansu voxengo tapebus-u i odusevio se. Meni je to broj jedan "tape" emulacija-saturacija, generalno saturacija koja mi ide kao zadnja u chain-u da malo umiri krajnje visoke i tranzijente. Kazem "tape" jer ne znam koliko je to tape. Ali me je taj tapebus naterao da dam sansu ostalim voxengo pluginovima, i mogu da kazem "Moj boze" oni su mi "go to" firma. Crunchessor je sila kompresor! Deft compressor takodje! EQ-e nisam probao, Elephant je mozda najbolji limiter...
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vox amPlug Acoustic - simulator akustične gitare | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 17-09-2009 10:03 AM |
tape saturation plug in? | HeatMan | Audio Software | 10 | 21-04-2008 01:13 AM |
Amp Simulator Juicy 77 | shigumicu | Gitarska Produkcija | 2 | 16-06-2007 04:10 PM |
Acoustic simulator | dawid | Gitarska Produkcija | 21 | 28-03-2007 08:20 PM |