|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav, pratim ovaj forum du?e vrijeme i stvarno ste super, za razliku od nekih drugih foruma!
Imam jednu nedoumicu, pa bi vas molio da mi pomognete ako mo?ete ![]() Na tavanu imam jedan kutak u kojem bi napravio sound booth, tj. prostoriju za snimanje vokala. Stvar je u tome da nisam siguran kako bi napravio pregradu(zidove) za taj sound booth. Prvo sam mislio uzeti OSB ploče koje bi odrezao na potrebnu veličinu i one bi glumile zidove. Na OSB sam mislio naljepiti izolacionu spu?vu (piramidastu). Sad me zanima ?to vi mislite o tome. OSB ploče su debele oko 20 mm i na njih jos 50 mm spu?ve,. Bojim se da mi ove ploče neće biti dobar izbor zato ?to su pre tanke ili se mo?da varam?! TO ne mora biti ni?ta profesionalno jer sam malo kratak sa parama, ali bi me zadovoljilo da unutra imam kollko-tolko ti?ine. Druga je zamisao da se uzmu OSB ploče ali da napravim sendvič koji bi i?ao: OSB-kamena vuna ili ne?to drugo-OSB. ?to vi mislite o tome ? Imate li kakvih savijeta ? Ponavljam, ni?ta profesionalno cijena maksimalno nekih 100-150 ? to je plafon. ![]() Zahvalan na bilo kojem savijetu! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY Vocal booth & Control room?! | Eomsy | Dizajn i konstrukcija studija | 719 | 20-10-2014 09:35 PM |
Od ?pajza do Vocal Booth-a... | Neuron | Dizajn i konstrukcija studija | 20 | 04-03-2011 11:55 AM |
Softver za izradu D'n'B, BreakBeat ritmova? | Filip_ | Produkcija Elektronske Muzike | 33 | 21-01-2011 05:18 PM |
materijal za diffuser DIY | voomighty | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 14-05-2008 01:18 PM |
Vocal Booth sa broadband panelima od konoplje - zavrsen | clusterchord | Dizajn i konstrukcija studija | 17 | 04-01-2007 06:07 AM |