|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
ugl,uzeo sam si od wharfedale-a movie star 50+ 5.1 sustav(stoji im valjda na lageru od 2005. pa je cijena bila jako prihvatljiva 1500kn,sni?eno s 3400). S obzirom na marku i cijenu,pretpostavljam da je ok investicija bila,osim ako se za 1500kn nemo?e dobit ne? kvalitetnije?!
specifikacije zvucnika su: 8 Ohma 10-100W 87db 140-14Khz drive unit-100mm i subwoofer: 250mV for 75W 100W 106dB 45Hz 70-179Hz drive unit 200mm I naravno,ja neuk,mislio to je to,samo ukopcam u komp kako je lik rekao i gotova stvar,eto kucnog kina 5.1 ...samo naravno vidim sad da je za pravi ugođaj situacija malo kompliciranija. Jo? ja pitao kad sam uzimao,znaci ja ukopcam zvucnike na subwoofer i onda njega u komp,i reko frajer da,to je to,da bi ispalo da mi treba reciever za stra?nje i centralni zvucnik jer u subwoofer mogu u?tekat samo prednje. Naravno,mogli su mi to napomenut,al jelte,koglega to tada nije znao,mislio je da se mo?e sve to u subwoofer :/ Kolko je otprilike potrebno para za neki 'ok' reciever,nebi sad ba? htio dno dna,cisto u slucaju kad se jednog dana odlucim nabavljat bolje zvucnike i vi?e investirat u to,da ih mogu kako spada pogonit s recieverom? ne?to tipa Yamaha RX-V467, titan mo?da? Pretpostavljam da bi mi onda neka solidna zvucna,koja ima vi?e ulaza bila potrebna(ova moja trenutno ima samo 3-slusalice,zvucnici i line input) da mogu preko recievera to spajat kako spada? ispricavam se ako sam fulao podforum? Hvala |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kucno snimanje | celist | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 10-07-2008 12:00 PM |
kucno resenje za izolaciju zvuka | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 11-11-2006 08:58 PM |
Kucno snimanje gitare | vanya | Gitarska Produkcija | 2 | 20-10-2006 12:12 PM |