Re: Pomoc u vezi sa zvucnom izolacijom
Hvala vam, ljudi, mnogo. Nazalost ce izgleda da padne prodavanje stana kad budem bila u prilici.
Uzgred, javljam se iz Beograda, sa Dusanovca, opstina Vozdovac. I da, Boggy, u pravu si za veoma ostar zakon, na papiru. Pise da je zabranjeno skakanje, trcanje i bacanje lopte u svako doba dana. E sad, u praksi to izgleda tako da mi je tip iz komunalne policije rekao da to zaboravim i da mogu da ih zovem samo ukoliko to ili nesto slicno rade u doba odmora (13-17 i posle 22), a na pitanje sta se desava ako ja pozovem komunalnu, a oni stignu (posto ih ima jako malo) kad buka prodje, onda navodno upozoravaju, a ako zovem vise puta, onda naplacuju neke mandatne kazne, a ako je mnogo puta, onda podnose prekrsajnu prijavu. Sve u svemu, igranka bez prestanka, a manijaci odozgo ce samo da ukapiraju da samo tad ne mogu da divljaju i da onda divljaju namerno u svako drugo doba. Pritom, crtica iz zivota, gospoda su zivela u Nemackoj i zena mi je sama rekla da bi ih tamo izbacili iz zgrade (bez obzira na vlasnistvo, navodno mogu komsije da se skupe i da ti kazu da te vise ne zele tu ako ih uznemiravas i moras da se odselis), ali je stavila tri tackice u koje sam sama mogla da ubacim varijantu ALI MI SMO U SRBIJI.
Eto, hvala vam u svakom slucaju.
|