![]() |
#27 | |||||
Junior Member
|
![]()
Gosn. Gregor, odgovor na moje originalno pitanje je tu, u drugom postu na temi. Nije konkretan koliko sam hteo ali dobar.
Moje sledece pitanje Quote:
Nisam jedini koji je primetio da sam dobio odgovore pune negativnosti i cinizma. Pa bih zato molio druge da mi kazu gde sam pogresio i isprovocirao dabeara da mi odgovara da za mene niko nece znati? Pa sta ako mi je dovoljno par YT pregleda i par lajkova na FB? Pa sta ako samo mama bude ponosna na mene? Kako to nekome daje za pravo da me omalovazava u startu? 1. Da li sam pogresio kad sam poslao poruku na FB: Quote:
2. Da li sam u daljim pitanjima na neki nacin ispao bezobrazan prema njemu?Nestrpljiv? Quote:
Quote:
4. Da li je pogresno to sto sam se nasao u prozivci u direktnom odgovoru na pitanje? Quote:
Stvarno me zanima gde sam pogresio, jer ni na cinizam ni na spustanje do sad nisam naisao, a prilicno online izvora sam prelistao. Po meni ceo "slucaj" moze da se sumira u jednom redu: Q-Kako da podvucem 50Hz sine ispod kika a da se ne gutaju? A-Nemas ti buducnosti u muzici, mnogi su me to pitali, ali ja sam jedan i necu da ti odgovorim jer si hobista, ne zato sto ne znam. Ako sam ja fin prema nekome, a on prema meni nije, iznapusavacu ga pa bio i Robert Orton licno. Sasvim sam lepo i normalno postavio pitanja, cemu odgovor da sam niko i nista i da cu tu da ostanem? Naravno da ne treba da se obazirem ako nesto zaista zelim, ali ni malo nije prijatno kad ti neko stariji i iskusniji kaze tako nesto. Luis Figo je davno pricao da dok je kao klinac igrao za Benfiku, trener je njega i njegovog najboljeg druga odstranio iz tima jer su netalentovani, Figo je otisao u Sporting a drug za koga je sam Figo pricao da je talentovaniji je zabatalio fudbal i sad konobarise. Samo ne vidim zasto su se digle sve ove dusebriznice, nije on nesposoban da sam kaze sta hoce. Last edited by ajoe; 01-03-2011 at 11:30 AM. |
|||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DaBear ako te ne mrzi | Coolman | Promocija radova | 2 | 28-10-2009 10:30 AM |
@DaBear:) sexy back 2006 rmx | Flamez | Promocija radova | 31 | 12-10-2009 11:41 AM |
Studio Druga Maca Feb1988 Awacs & DaBear | DaBear | Razno | 36 | 14-03-2009 06:52 AM |
SX - dva pitanja | HeatMan | Audio Software | 15 | 23-02-2007 07:08 PM |
Par PitAnjA | dlukace | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 30-09-2004 05:01 AM |