|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo jednog laickog pitanja,posto je moja pretraga po netu o ovoj temi prosla prilicno bezuspesno.Razmisljao sam da li bi bilo izvodljivo(naravno da bi) napraviti hardware varijantu mog omiljenog vst plugina, a koliko zahtevno i kako bi se to moglo odraditi.Svedoci smo obrnutnog procesa pravljenja vst-a na bazi hardwera.Ne znam da li neko razmisljao i istrazivao malo vise o ovome.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pomozite da smislim kako napraviti ovaj zvuk | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 9 | 12-12-2009 02:36 PM |
ALESIS MICRON-KAKO SE MOGU NAPRAVITI PATCHEVI KLAVIRa NA SINTU | istok | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 18-11-2009 08:07 PM |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
Kako Napraviti Rack Ormar | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 09-06-2007 01:16 PM |
KEYSWITCH (kako napraviti instrument sa vise artikulacija) | ANITA | Tutorijali | 2 | 31-03-2004 11:47 PM |