|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
Mislim da je ovo moj prvi post na forumu iako sam se davno registrirao prvo sam ?elio proći kroz teme foruma da bi shvatio neke osnove i da nebi postavljo glupa pitanja iako će ih vjerovatno biti... Uglavnom evo da napi?em ?to me zanima... Sa svojim bendom sam kupio zvučnu karticu E-MU 0404 USB 2.0 i prezadovoljni smo sa njome... Uskoro ćemo nabaviti i mikrofon sm 58 ili 57 moram tu dobro razmislit (znam da ovi mikrofoni nisu prvenstveno namjenjeni za snimanja i da se koriste većinom za live nastupe, ali sam i?ao stom računicom da ću ih isto poslije moći koristiti na ga?ama a i da ću koliko toliko kvalitetno moći snimati) U biti mene zanima kad budem imo i mikrofon ?to dalje da kupujem po nekom prioritetu... Računalo sam nabavio i mislim da će slu?iti svrsi. Zvučnu sam već nabavio, mikrofon dolazi uskoro, mislim da mi midi synth neće biti potreban jer ?elimo ?to manje dodatnih instrumenata na snimkama. zanima me ?ta vi mislite da nabavljam dalje dali neku miksetu ili zvučnike ili neke efekte/eq-ove... P.S. nadam se da sad nećete navodit neke stvari za koje moram prodat bubrege da bi kupio, tra?im ne?to ajmo reć best buy dakle s malo para da mogu proć ?to bolje. P.S.S. mo?da ovo pitanje zvuči smije?no ali eto meni bi bio potreban odgovor, hvala unaprijed... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoć oko opreme! | Hammond | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 22-06-2008 01:12 AM |
Predlog opreme? | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 08-03-2008 10:23 PM |
Pitanja u vezi kvaliteta sirovog vokal traka B-1 + TU mic100 | cipela | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 07-03-2005 08:55 AM |
nekoliko pitanja u vezi slushalica | SumAnuT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-05-2004 01:20 AM |