Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-02-2011, 05:27 PM   #17
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Default Re: Sunovrat pop kulture

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post

MUZIKA JE POTROSNA ROBA KOJA SE VREMENOM PRERASTE!
Bas kao i neka jakna ili farmerke...
Kljucna recenica!Da li je bas tako??Nekako me plasi ova izjava i isuvise je hrabra,cak i od tebe,mada pokusavam da razumijem zasto si to napisao...Pretpostavljam da je zbog ovoga

Quote:

Veruj mi, upoznao sam razne profile ljudi za 26 godina koliko sam ovde..od mega producenata, DJ-a, artista, dizajnera, filmskih rezisera, slikara itd...i sve se na kraju svede da svi to rade za PARE!
Ako ti je film popularan - vise para (bolji zivot, bolja kuca, kola, studio,itd...)
Kad se razmisli malo vise o tome dosli bi do strasnih zakljucaka i nelogisnosti u svakom aspektu razumijevanja iste?!?PA ZAR NIJE (MUZIKA) NESTO MNOGO DUBLJE I PLEMENITIJE TO STO JE ODVAJA OD SVEGA OSTALOGA??

Quote:
A najinteresantnije je kad malo izadjes iz "sveta muzike" i vidis "druge svetove" , tek onda shvatis kako je to nesto tako malo i kako ne dodiruje i uzbudjuje 99% svetske populacije.
Ovo je ODLICNO RECENO !

Stvarno je sve postalo toliko HUGE da jednostavno nema povratka nazad...E sad koliko je sve to dobro,koliko covjek tu moze kao pojedinac,stvaralac ili konzument da utice,to je pitanje...Mislim da su se izgubile granice u odlucivanju sta je dobro a sta ne,vazno je samo da melje!

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post

No, forum cesto prevazilazi industrijsko-ekonomske aspekte muzike, pa nemoj se sustezati i da kad-kad kazes koju ne vezanu samo za pos'o..! Ovde ljudi mogu zaista puuuno da nauce od tebe, a da nije samo posao...!

E i ovo da ne zaboravim!SJAJNA replika od velikog Bokija!

AudioStorm is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules