|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 | |
Member
|
![]() Quote:
RT60 je jos malo bolji to ce mo na kraju. Bas si lepo rekao u istu prostoriju probati i porozne i tjunovane absorbere pa onda doneti sud koja je "bolja" u cemu se razlikuju itd. Nenade nije tesko napraviti rezonator....ustvari kako za koga ![]() Predlazes mi da napravim kvalitetan difuzor na bocnim zidovima,to sam i misli da radi.Sa desne strane su mi vrata tako da bih morao da napravim difuzor koji nije preterano tezak a takodjei imm problem,maltene nista ne znam o njima.Tako da cu malo da citam,a i ti uskoci ako nije van tvog "horizonta" kako boggy kaze. ![]() Lepo mi predlazes probacu to ali mislim na zadnjem zidu,bice tu jos slika pa da vidim kako cu.Nazad imam dva zvucnika podnostojeca i to treba uzeti u obzir pa centrelni zvucnik itd. Predlozi mi nesto na prvu pa da pocnemo da razmisljamo (samo ako imas vremena) pazi Boggy posmatra,da ne bude da trazim da ti za mene nesto radis. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Malo moje bolesti | shpira | Promocija radova | 23 | 22-05-2011 12:54 PM |
Moje instrumentalne kompozicije | RadoslavZ | Promocija radova | 3 | 23-12-2009 03:37 PM |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Evo nesto moje | Ilija Ilic | Promocija radova | 29 | 23-05-2008 11:23 AM |