|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav.Poku?avam da uklonim ?um koji se pojavljuje na gitari koju snimam jer je ?elim ?to čistiju u miksu.?um se ?ojavljuje na oko -60 db i ni?e.Nije stra?no ali kada uljučim distorziju ?um se čuje jače.Poku?avam da ga ulkonim uz pomoć waves noise gatea pa me interesuje da li pri default setingsima gde mi je floor -inf,atack -2,release -30,hold -0.01.Smanjivanjem gate open -60 i gate close - 60,ubijam jo? ne?to u zvuku gitare osim ?uma.
Nemam ba? nekog iskustva sa noise gateom pa me interesuje da li sam na pravom putu. P.S.Da li je bolje koristiti noise gate pre nego ?to gitara prođe kroz distorziju ili posle u miksu,meni se čini ovo prvo,ali ajde da se konsultujem sa vama.Hvala. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
gate | loscolorados | Audio Software | 2 | 18-06-2009 08:30 PM |
Shum i noise gate? | disco violence | Gitarska Produkcija | 11 | 09-04-2008 01:08 AM |
Dobar gate-preporuka | MD | Audio Software | 13 | 13-01-2006 04:04 PM |