|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Da, DaBear, shvatam i, malo me je sramota ?to ti to moram reći, ali...
Ja se jeb..am sa narodnim iLok-om ![]() Zato sam i rekao ljudima da mi se javljaju na pm, ako su nekako uspeli da instaliraju "vazdu?asti" Waves v7... A konkretno, snimam neke kilometarske tekstove (već sam pominjao) za TV, pa bi mi mo?da Vocal Rider mogao pomoći oko automatizacije na koju uvek izgubim oko dva tri dragocena sata, ?to mi ubije kreativni elan za dalju produkciju... A Waves Vocal Rider postoji samo u v7 kompletu, mada na njihovom sajtu pi?ekako je taj plugin deo i Mercury Bundle-a, međutim, kada sam taj isti, jelte... ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dali moze samo ilok da se kupi za m-powered 7 | korg pa1x | DSP forum | 15 | 06-05-2010 09:19 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
Digidesign iLok-pomoc | Ad Fines | DSP forum | 11 | 07-02-2005 10:21 PM |