|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Oprostite ako postavljam pitanjce na krivo mjesto, ali nisam DJ-o dugo vrijeme i sada će mi se otvoriti prilika za isto, a kako sam prije to stalno radio na hardwareu, nisam siguran u sljedeće ....
Ako želim mixati preko lapa i nekog externog midi kontrolera (npr. Behringer B-Control DeeJay BCD3000 ili Hercules. DJ Console RMX i sl.) kakva mi zvučna treba? Da li mora imati 5.1 ili 7.1 zvuk, kako bi mogao različite kanale poslati na različite fadere ili mi je dovoljna stereo kartica, pa da se nekako softverski routa na različite kanale? ![]() Volio bih to raditi preko lapa, jer imam i svoje produkcije koje bi umixavao ili puštao live u setu. Hvala Rumski! ........................................ Saznao sam vrlo brzo odgovor, tak da nemojte se obazirati na OVO glupo postavljeno pitanje .... Hvala Lesha .... Last edited by Eomsy; 24-12-2009 at 12:43 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LAN kartica | gricko | Computer Hardware | 1 | 10-06-2009 12:59 AM |
muzicka kartica | lala | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 09-06-2009 10:21 PM |
usb kartica - savjet | funksoulbrother | Computer Hardware | 5 | 19-01-2009 01:45 AM |
Zvučna kartica - DJ live | mario | Computer Hardware | 3 | 27-10-2008 10:06 PM |
Muzicka kartica | dr.Ru | DSP forum | 120 | 03-05-2006 11:22 AM |