![]() |
Zvučna kartica za DJ-e?
Oprostite ako postavljam pitanjce na krivo mjesto, ali nisam DJ-o dugo vrijeme i sada će mi se otvoriti prilika za isto, a kako sam prije to stalno radio na hardwareu, nisam siguran u sljedeće ....
Ako želim mixati preko lapa i nekog externog midi kontrolera (npr. Behringer B-Control DeeJay BCD3000 ili Hercules. DJ Console RMX i sl.) kakva mi zvučna treba? Da li mora imati 5.1 ili 7.1 zvuk, kako bi mogao različite kanale poslati na različite fadere ili mi je dovoljna stereo kartica, pa da se nekako softverski routa na različite kanale?:confused: Jel' bi onda bilo zgodno imati externu karticu? Volio bih to raditi preko lapa, jer imam i svoje produkcije koje bi umixavao ili puštao live u setu. Hvala Rumski! ........................................ Saznao sam vrlo brzo odgovor, tak da nemojte se obazirati na OVO glupo postavljeno pitanje .... Hvala Lesha .... |
Re: Zvučna kartica za DJ-e?
Quote:
Mislim da BCD3000 ima built-in zvucnu, nisam siguran provjeri.. Ako se ne varam mixat mozes i sa obicnom zvucnom jer neki programi tipa Traktor omogucuju podjelu stereo signala na dva mono koji ce koristiti svaki svoj zasebni kanal. |
Quote:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fgHI-hrUKMU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fgHI-hrUKMU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Hvala, ljudi!
A jel moguće na Behringera pod efekte staviti kakav VST putem softwarea ili su to integrirani efekti? |
Quote:
On je, koliko znam samo interfejs (zvucna karta) i kontroler za software,nema efekte... Pa sad ti u software-tu nakrkaj sta hoces.... |
Quote:
|
image line deckadance + maya 44 usb + dj mixeta i eto resenja
|
Quote:
|
pa upravo tako u podesavanju samog programa deck a 3/4 deck b 1/2
|
A kako se mixer automatizuje sa softverom tj. da li moze bilo koja mixeta da se poklopi sa softverom...
|
All times are GMT +1. The time now is 11:31 PM. |