|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Drugar mi je skoro nabacio jednog platishu* koji tako zeli da radi pop ali stvarno nema S od sluha..
kako vi izlazite na kraj sa time? chak sam mislio da zovem drugi vokal da proba da skine boju vokala od platishe (kao shto se radilo devedesetih) ne bi li pesma zazvuchala kako treba.. inache za pesmu stvarno nisu potrebne neke velike glasovne mogucnosti... a i radio sam sa dosta ljudi koji nisu preterano talentovani pa sam uspevao da izvuchem neshto od njih.. a u ovom sluchaju ni melodyne ne pomaze.. shta raditi? drugar mi kaze, ma brate uzmi lovu ako se klijentu svidja tako kako jeste.. i ako je spreman da plati za to (pa chak i uradi spot za isto).. ali kako da se potpishem na to? kako da stanem iza tako nekog krsha? stvarno sam u potpunom downu, jer sam se potrudio da uradim sve kako treba i dao sam svoj maksimum oko muzike i cele te priche.. bekovi ne bi pomogli nikako, jedino da se mutira lead i da prodam muziku samo.. :/ *zli vukovi posmatraju ne zelim da navodim imena. p.s. da ne ispadne kao jedno klasichno yahoo answers/failblog pitanje, razlog postavljanja je sledeci: ja sam potpuno zbunjen. chak mislim da je najbolje da dignem ruke od celog projekta i poklonim aranzman ljudima koji ce od toga napraviti pesmetinu, i da ne dobijem ni dinar za celo cimanje.. sa druge strane, znam da je vecina bila u ovakvoj situaciji bar jednom.. i zanimaju me vasha iskustva.. kada kazem da neko nema sluha, to stvarno znachi to. sluh = 0. probali smo sa raspevavanjem i ono je zvuchalo kao mix klanja koale i silovanja kamile. stvarno ne znam shta da radim, lomim se vec nedeljama... Last edited by HeatMan; 17-12-2009 at 06:11 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako radi čulo sluha? | SumAnuT | Audio Produkcija - Osnove | 0 | 02-07-2009 07:02 PM |
Nema zvuka.. | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 06-04-2009 07:28 PM |
Covek ima, nema sta nema | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 11-07-2008 04:13 PM |