|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Upravo na to i mislim... Istina, zaboravim da pomenem i svoje trazenje "sustine" kroz opremu, pa zaizgleda kao da mi je pamet sa neba utisnuta u mozak, generalno mora se proci taj put, ali to je samo zato sto se sanja o necemu sto postoji "tamo preko", a onda kad se dohvatis toga vidis da si to i dalje ti...
![]() Razlike ima, ali tek na pojedinim mestima, i to kao po pravilu, uvek na onima o kojima se (ovde) ne govori, na zalost, ili na srecu, ta mesta su daleko od AD-DA i drajvera za razne kartice, GUI ovog, ili onog plugina... ![]() Juce smo testirali dbx160A sa nekoliko kompresor plugina, na zalost razlika se cuje, pa ako neko ima istu spravu i zna koji ce plugin dati iste rezultate, neka me obavesti, bicu mu zahvalan na konstruktivnom predlogu, za promenu od silnih besmislenih i uzaludnih testova i rasprava... ![]() (bilo je i dobrih testova, naravno) Last edited by kravadinka; 20-11-2009 at 12:16 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mikseta i cubase | zoolander | DSP forum | 10 | 11-09-2009 09:42 AM |
Mikseta?? | Kroks | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 11-10-2008 10:12 PM |
Analogna mikseta iz 80-tih | vly | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 19-02-2008 03:10 PM |
Cubaseova lenja mikseta, ili... | Igor | Audio Software | 18 | 26-11-2003 10:00 AM |