|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
E sad ovako, ovo je moja prva poruka ovde, mada resio sam da vam pomognem, zato sam se i registrovao... jer se dosta razumem u muziku i akustichna reshenja (verujte mi, posle toliko muke oko resavanja akustichnih problema - sigurno sam neshto naucio )dakle, sto se tice piramidalnih sundjera u Srbiji ih ... - IMA !!!! losa strana je sto tu postoji samo jedan model, HT 2340, piramidalnog tipa, debljine 3 cm, i prodaju se u velicini 30 x 60 cm i kad vam stigne na kucnu adresu, svaki je posebno hermetichki upakovan u celofan sa etiketom i deklaracijom (znaci serious shit!) ... fenomenalno izgleda, ja sam nabavio nekih 70 komada za moju gluvu sobu (uskoro kacim slike) i verujte mi ... isplati se.... E A KAD SMO VEC KOD TOGA.... CENA! - jedan komad je 292 dinara + PDV (maloprodaja) ![]() a ako ste iz hrvatske, tamo postoji distribucija AURALEX sundjera ali su papreno skupi...jedan set za gluvu sobu kosta i preko 5000 kuna drago mi je sto sam vam pomogo... ako vas bilo shta interesuje saljite na mail... |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|