|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Pa dobro, ali ipak treba imati na umu da Behringer,kao i svaki drugi proizvodjac ima smece ali... ...pa... ...ipak je sve smece, ali par stvari je skroz upotrebljivo!
Npr, imaju dzabak korektne DI boxeve, pojacala za sluske, ja koristim monitore male aktivne "Trutove",fantasticno rade,hebi ga, za 25-6 'iljada,mislim da siju sve G2 KRKove u toj klasi (sad ce raja da se pobuni) no, to je moj nepobitan dojam,sve sam preslusao i slusam stalno i za mene je to tako,a naslusan sam mnogo skupljih referentnih sprava... Krk jeste ozbiljna firma,ali sa drugim modelima... Zatim i oni BCF,BCD i ostali kontroleri,za 10-15 'iljada moto-faderi?!?!? Cool... ... Ostalo je prilicno smece,ali i cena je takva,pa sta ko hoce... Problem je samo to sto ljudi ocekuju da kupe Behringer i da to radi kao Dynaudio ili sta vec... Ne mere, ali za tu kintu,gore-navedene stvari rade odlican posao,gledajuci konkurenciju,koja na staru slavu klepa brendomane... Hebi ga...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najskuplji komad opreme za koji mislite da je smece? | darkstar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 75 | 03-07-2009 10:12 PM |
Besh studio koji maskotu nema (: | dawid | Razno | 18 | 02-06-2009 08:05 PM |
Jeftin komad opreme za koji mislite da nije smece | Gmile | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 15-02-2009 03:17 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |
PLUGIN koji jedan ljudski glas pretvara u nekoliko... | Shady | Audio Software | 15 | 30-09-2004 09:15 PM |