|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Možda si krivo shvatio..ja ne koristim uopšte comp kao izvor zvuka(ako si to mislio) već vanjsku klavijaturu (Ketron) koja je povezana midi kablom. A problem je da kad u Cubaseu otvorim jednu traku midi filea te ju "razdvojim" na instumente (Dissolve) meni kad playam više neide zvuk na vanjske klavijature tj.Ketron.Tj ništa se ne čuje (tj nije čulo) Ali kad kad sam taj file exportovao u mid i preslušao na primjer u Winamp ili Sonar on se čuje ..naravno preko mojih klavijatura. E pošto sam bauljao danima došao sam do ideje da onaj file u Cubaseu prebacim u root dir Cubasea i sve je proradilo...e možda je sad razumljivije.. ![]() ![]() Pozdrav ![]()
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 22-06-2009 at 07:54 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fl midi problem.... | Killah_Instinkt | Audio Software | 10 | 28-06-2009 02:30 AM |
Molim pomoch | loscolorados | Audio Software | 16 | 22-04-2009 03:58 PM |
Midi Problem | vejder | Audio Software | 16 | 21-11-2008 12:42 PM |
Midi problem | radsoul | Audio Software | 1 | 08-11-2008 11:04 PM |