Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13-04-2009, 09:52 AM   #11
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Default Re: Cubase 5

Quote:
Originally Posted by moritz View Post
nemoj da me shvatis ppogresno ali razlozi za ne kupovinu su ti stvarno krajnje glupi.
Ako cemo po tvoji merilima onda bi trebalo da bojkotujemo 95% proizvoda ukljucujuci i namirnice od kojih zivimo.

I po cemu si ti jedini koji se oseca gradjaninom treceg reda, meni se licno barem jednom dnevno desi da se osetim tako ali imam izbor, radim sve sto je u mojoj moci da se ne osecam tako sto ukljucuje i kupovinu legalnog softvera, iako mi je plata jedno 10 do 15 puta manja od onih u steinbergu npr.
Odavno sam prestao da zaradjujem pristojne pare od muzike , a to nije zbog razloga koje si ti naveo nego zbog samih ljudi koji razmisljaju slicno kao ti.

Ako ne postujes tudj rad (koji ukljucuje i pravljenje softvera) kako onda mozes da ocekujes da neko postuje i ceni ( i plati !! ) tvoj rad?

A ako ti je muzika samo hobi onda se ne zali, jer svet profesionalaca kosta, u tom slucaju imas izbor da promenis hobi

Razmisli jos koji put i verujem da ces naci dovoljno razloga da ga ipak kupis na kraju .
+1
lesha is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules