|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
hvala, ali pre nego sto sam postovao pazljivo sam pretrazio forum da ne bih smorio sa istim pitanjem, i nisam ga nasao, mozda sam prevideo...znam da je azmafon jako kvalitetan materijal, mene konkretno najvise interesuje odgovor na prvo pitanje, dakle
Koliko je pametno stavljati jedan sloj azmafona direktno na zid i preko njega azma ploce? Zaista ne zahtevam neku "profi gluvocu" jer sam i sam svestan da za 500e to ne mogu ni da postignem, zelim samo da eliminisem reverberaciju koliko je maksimalno moguce pod ovim uslovima (citaj: sa ovim budzetom) i da bih mogao nocu da snimam i radim u bilo koje doba dana, a da komsije ne dizu kuke i motike i ne zovu pandure. ![]() A da, uglavnom se bavim repom i drum'n'bassom, tako da su mi jako vazne niske frekvencije. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akusticka dorada mini studija u potkrovlju | geminni | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 04-07-2009 07:33 AM |
Akusticka adaptacija do 1000EUR | Miha Blaze | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 11-12-2008 06:32 PM |