|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ljudi vec duze vrijeme imam problem koji muce mene i moje saradnike. naime posto su oni svi na visti a ja iz duboko religioznih razloga sam vezan da radim ziku na xp sistemu sam odbio da se instalira vista na moj komp. naime radim u dva odvojena xp sistema na dva razlicita hard diska. e sad posto imamo veliki problem vezan za networking ja cu morati da predjem na vistu tj. na dual boot xp za audio bez networkinga i vista za sve ostalo. negdje sam nacuo da moze da bude problema u funkcionisanju pa me zanima da li je bolje da na disk na kojem mi je xp obicni da ga formatiram pa instaliram vistu ili da uradim upgrade sa xp-a na vistu. uglavnom mi je ULTRA bitno da se hard na kojem je audio sistem ne dotakne. ima li neko ideju?
veliki pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HDD velicina na papiru i na kompu? | korenjak | Computer Hardware | 17 | 15-02-2009 04:54 PM |
Emu1212m i Audiph24/96 u istom kompu? | drzox | Computer Hardware | 6 | 02-03-2007 07:58 PM |
Giga studio na posebnom kompu ! Kako ? | Mildra | Computer Hardware | 4 | 17-02-2007 02:20 AM |