|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
hvala na čestitkama analog
fotografija če biti, samo da re?im kozmetiku ;-) vrlo rado ću ,svima koji su zainteresovani, da pomognem ličnim iskustvima kako bi se usudili da krenu u ovako ne?to ili kako bi re?ili probleme sa kojima su se sreli smatram da je najte?i korak upravo početak ja sam, iako mi je elektronika samo hobi (zavr?io sam muzičku pa mo?ete svi da zamislite koliko mi je sve ovo poznato) hrabro i bez previ?e razmi?ljanja u?ao u ovu izgradnju čak su i pločice ručne izrade a sav alat koji sam koristio je prilično primitivan jedino ?to ne odobravam a redovna je pojava u ovoj temi (ali ne osuđujem) je ?to se ljudi odlučuju da prave ove stvarčice (konkretno mislim na Gyraf ?eme) za novac. Ako bilo ko shvata ?ta znači pomoći nekom shvatiće da je to klasična zloupotreba nečije dobrote. Čovek koji ne?to prodaje za vi?e od 1000 eura ostavi ?emu na netu. Mene je sramota da mu pljunem u lice! Uz sve to na svako pitanje odgovara maximum posle 12 sati. SVI pogledajte sajt www.gyraf.dk i stavku DIY SREĆNO!!! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori?Samogradnja? | djale | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-02-2005 08:04 PM |