Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-03-2009, 08:58 PM   #11
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/

nisam danas uspeo da u PT LE 7.3 nađem način da iskopam materijal koji se nalazi ispod ponovo snimljenog materijala. Jednostavno, nigde nikakav pool, na matches mi daje samo jedan fajl, a Playlistama ni traga ni glasa. Ovo samo komentarišem povodom intuitivnosti, da nije sve baš toliko jednostavno i očigledno. Isto važi za Fade-ove, nigde nisam pročitao da postoji shortcuti koje ste mi sad predočili, što im zameram, ne smatram intuitivnim programom onaj za koji MORAM da čitam manuale (koji kod nuenda nisam 2put video), sutra ću probati kako im radi fade, živo me zanima. Pošto se na ST proizvodima on automatski pojavi kao ponuđena opcija čim selektuješ audio part koji želiš editovati (ovo važi i za clip gain).
Da, jako je bedna ta priča sa više verzija softa, naročito za legalne korisnike. Eto mene zanima, ako bih želeo da posedujem PT sa recimo DIGI002, koju verziju bih mogao da dobijem i za koliko novca?

@RASTA
Milina jedna kad podesiš shorcute za više mixerana F2-F5 dugmad, pa rasporediš, na jednom samo WAVE kanali, na drugom samo grupe (presudno kad ti broj grupa veći od 10!), na trećem samo FX (isto važi, neretko opizdim preko 10FX kanala u mixu), na poslednjem samo VST kanali (retko koristim, ali znači)
Arthur is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules