Ja sam novi na forumu i hteo bih da vas zamolim za pomoć-Prije pola godine kupio sam digidesign 002 Rack factory koji je do pre par dana radio bez problema-bez problema je očitavao pro tools Le 7,1 kjoji sam dobio uz njega -a onda

-Kada poku?am da otvorim P.tools dobijem upozorenje na monitoru da P.tools ne mo?e da pronadje hardware od D.designa t.j da ne mo?e da ga locira!!!
Takodje me interesuje firewire konekcija, jer kada konektujem računar i D.design hardware, na back panelu gde su FireWire portovi za ulaz gori zelena led-diodica ali na front panelu gde je kontrolna diodica(1394) ne pali se!
Interesuje me da li odmah nakon FireWire konekcije iz računara u D.design kontrolna lampica 1394-počinje da svetli ili tek po?to se otvori ProTools- da li mi je crkao fire Wire na digi-hardweru i da li postoji neki način ili test da proverim to?
MOLIM VAS ZA SAVET I POMOĆ -JER SAM ČUO DA OVDE (NA FORUMU) IMA IZUZETNO DOBRIH LJUDI I STRUČNJAKA KOJI NESEBIČNO DAJU PRAVE I DOBRONAMERNE SAVETE I INFORMACIJE- UNAPRED HVALA SVIMA!