|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 | |
|
moderator
|
ti citao sve sto napisah,a odgovorio samo na ono o cemu nisam ni pricala.
![]() 1. za izraz 'mrdaj bulju',ne citas,iva kaze: ''...ni zato sto si rekao 'mrdaj tu bulju',vec zato sto je to jedna melodijaciji je rok trajanja milisekund,u pratnji instrumentala (s kojim nema veze,citiracu dabeara 'ne radi s njim' hahah,car) nema nikakvu pokretljivost,ne bi ucinila ni da beyonce pomeri bulju(a ta mesa uz sve bokte),nidje groove-a,energije, ni attitude-a.'' si slusao ti reggae nekad?vish,u toj muzici nema nikakve filozofije nit komplikovanih harmonija,nit pevackog talenta,a svud energije i groove-a.o tome pricam.toga fali u ovome. 2. sto se tice istine u muzici...kad sam rekla ''nisi to ti'',nisam mislila o onome sta je cinjenica u tome sto pricas.to je manje bitno,jer publika ni ne zna ko si,nit sta si radio,i sta je od toga sto pricas tacno.u muzici mozes i lazi uciniti istinom ako to umes da izrazis emocijom,i svojom energijom... 'dobar dan' je takva pesma gde si ubedio neistinama,a ovde nisi istinom,kako to.pa jednostavno,temi si u dobar dan prisao na drugaciji nacin (i originalniji),i verovatno si bio opusteniji kad si pisao..imao si svoju simpaticnu pricu,i zarazan refren,i imao si dobru i ubedljivu interpretaciju... ovde si se glavio u klisheu,i zasp'o na refrenu...eto, bilo to sve duboko/plitko,istinito/lazno - odabrana tema i instrumental kojim zelis da nekog pokrenes i nateras da te saslusa,zahtevaju jaci i originalniji prilaz nego sto si odabrao.i to je poenta moje besede... jbt zasto mislis da te lazem?ne razumem te. 'upecala sam se' wtf... samo ti govorim ono sto cujem,najiskrenije i iz najboljih namera..sta ti je... pusa Quote:
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|