|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
kako god.. i dalje mislim da ce biti pretrpano.. ono.. na prvoj strani je pochetak, na 16toj nastavak, kraj na 54toj.. zato.. a vi mozete da se koljete i na drugoj temi.. ova tema bi trebalo da bude pomoc nama koji se nazivamo producentima a imamo ne znamo osnove muzichke teorije, i imamo problem u sporazumevanju sa pevachima.. npr, nikad nisam imao problem sa gitaristima/bassistima/bubnjarima...
al zato sa pevachima jesam.. takodje i sa trubachima i gudachima.. jednostavno kad kazem falshirash oni ne mogu da skapiraju.. al kad kazesh "za komicu vishe si odsvirala" to je druga pricha.. ![]() iako i dalje ne znam shta je zapravo komica, uspevam da izvuchem najbolje iz te rechi.. ![]() ![]() ![]() jer ako kazem da je neko (gudach, duvach) odsvirao za cent vishe, ne razume me.. ![]() osnove gudacha npr znam.. staccato, marcato, legato bla bla.. al i dalje ne znam shta je kontrapunkt iako je gosn sloba probao to da mi objasni i ja sam klimao glavom kao da razumem.. ![]() nemozete detetu od 10 godina objasniti zadatak preko sinusa i kosinusa.. verujte mi.. otac moj je probao.. (drugachije nije znao, jer je zaboga zavrshio ETF i ne zna kako drugachije da se izrazi) dobio sam jedan na pismenom.. o tome pricham.. poz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|