|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#8 | |
|
SuperModerator
|
Quote:
sallu na stranu, ne kazem, stari dyna ima ok preampe, ali isto tako i 03D. Problem sa Yamahinim digital mixerima je sto ima malo hladnije preampe (cak i flagship model DM2000), ali mislim da ti je Dynacord zazvucao masnije zato sto je comp bio lose namesten.Sad neko generalno presetarenje nije pametno, ali Yamaha Recording Custom (dw9000) je jedan od mojih najomiljenijih bubnjeva i MORA da dobro radi! Problemi mogu da nastanu sa stimom ako su vece dimenzije (tipa kick preko 22, toms 12 14 16....) ili ako su matore plastike, ali taj bubanj je vrh! mozda ste ga drzali pored TA peci... salim se, to mora da radi brutalno, skoro sam imao svirku sa istim tim bubnjem (RCF tt line array system, i 02R za FOH, i preterano je izasao bubanj, bas zbog fleksibilnosti i moci digitalnog miksera po kanalu. cak su isti ti majkovi (doduse 421 na toms) Mora da radi dobro. Nadjite neki drugi prostor i probajte da cackuljisete malo vise. Ne stidi se - i loaduj presete koje yamaha nudi, pa uzmi to kao starter point. Att i Rel su sigurno dobri u presetu, variraj treshold i ratio. Uspeh ne sme da izostane! Ako opet zeznete, dolazim u SD na setovanje i pivo ajd sad u bolji prostor i da vidis p.s. mikrofoniju izbegni manjim gain-om, koristi gate slobodno, ne preteruj sa niskim tresholdom compressora, poceces da pecas sve. I ne usmeravaj nikako kutije razglasa u bubanj. Eto. Pisi sta se desava. pozz
|
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|