13-10-2008, 03:44 PM
|
|
Moderator
|
Re: Imam jedan problem
Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
Nemojte se ljutiti,nije nikakva gordost,ali ja sam poslednjih deset godina posmatrala jedno te isto vrhunsko svestsko poprsje drugih zena veoma dugo i pazljivo ,pod svakim uglom i svetlom, izucavala njihov oblik i velicinu,dozivljavala sam razna iskusenja i slabosti,ali nisam zelela da odustanem dok ne proniknem u njihovu 'srz'.To sam cinila prosto jer i ja zelim da imam pozamasno poprsje,ni zbog cega drugog,jer imam lepe brushaltere koje zelim da upotrebim.
Imam gomilu eksperimentalnih shematskih prikaza savrsene dojke,ali moje istrazivanje je nazalost stalo kada sam konstruisala nikad do sad vidjenu bradavicu raskosne kosmicke moci i velicine 16 mm,koja je na svetskom nivou, i iako sam zapravo jos uvek daskara,dovoljno je da gledate u tih 16 milimetara iznova i iznova i uvidecete da sam lepsa od Pamele Anderson.Medjutim, ne mogu vam jos uvek prikazati ni tih 16mm svog svetskog osvajackog genijalnog poprsja,morate strpljivo onanisati dok vam ja sve ovo pricam i objasnjavam.Dakle, eto nije da se gordim, mada bezveze može zvučati.Ali trazim vasu pomoc,jer meni je potreban seks.Hvala unapred.
:-S
|
ahahahahahahahahaha pa8.. ahahahah
fali tebi josh jedna daska ahahahahahaha
|
|
|