|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Nema ni?ta ljep?e nego kad se dobro uvje?bani band zalijepi na 2" 16 kanalni studer...eh...
U mixu nema dodavanja gaina po EQ-u... Toliko je sve puno i sočno od blagostanja zvuka da mo?e? samo oduzimat...Probo ja puno puta. Vjerujte mi... Kad smo kod toga, neki dan sam izvadio stare snimke snimane na dotičnom ostarjelom gospodinu Studeru i popizdio do te mjere da sam kompletno rasturio studio i slo?io setup da sve ?to snimam ponovo ide preko trake... Jest da jo? jedna jedina firma na svijetu jo? proizvodi vrpce(RMGI-dačeri) a i ne mogu ba? nakupovati praznih vrpci jer makar ih ne koristio one se tro?e pa nije ba? pametno kupiti kontejner u strahu da će dačeri bankrotirati kao i svi koji su se bavili trakama prije njih...Dok ide, ide... A ?to se tiče mixa u "ono" vrijeme...to je bio perfomance i adrenalin ravan nastupu na bini. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LUNA2 nekad ili danas SCOPE HOME | sub | DSP forum | 16 | 06-07-2007 02:14 PM |
Nekad SIENA sada MARC 8 MIDI | Ad Fines | Computer Hardware | 5 | 07-01-2004 05:54 PM |