|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Ocekivao sam malo vise tehnickih detalja, a ne neozbiljne komentare da li podseca na VG, ili SC... Niko da primeti kriminalno stanje faze u startu kad udje gitara strum...
DaBear nesto se HeatMan uvredio u tvoje ime tamo na startu kad sam ti odgovorio ![]() ![]() Hvala svima na vremenu, pozdrav! [/QUOTE] ja ne znam..to tehnicki detalji...svi (uglavnom) sludaju na nekim lap topovima ili komp zvucnicima...ako je sve na mestu, zvucace i na njima ok. tehnicki komentari se ne daju sa mp3 snimka slusanog na laptopu!! a to sto sam nahvalio Madonnu, neznaci da neslusam nista drugo! dapache... nego sto su kod Madonne super catchy pesme, dobri rifovi, dobre bas linije, dobri soundi itd... kapiram i nase muzicke ukuse (cak sam i radio svasta za nase trziste) ali sve to meni i dalje zvuci isto (mislim na nasu pop muziku!) Svi pevaci imaju neku sliku kako onii hoce da zvuce i kako muzika treba da zvuci u odnosu na njih i tu nema pomera...!! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|