![]() |
Preliminarno...
Mix je prvi, kao i ovaj hyper brzinski master, trpece neke izmene u skorije vreme, jos uvek ga slusamo i trazimo mane...
Inace nas skromni doprinos debalkanizaciji... |
Re: Preliminarno...
ah druze pa ovo je dosta dobro,cak odlicno.steta sto niko jos nije dao svoje misljenje.
|
Jedino mi se ne svidja ovaj ton klavira na samon kraju, nekako odskace od bubnjeva i miksa, jednostavno je preglasan, ne sjeda.
Ja bih ga stisao i li cak maknuo i ostavio da samo bubanj zavrsi pjesmu, cisto moje subjektivno misljenje. Inace, sjedi, 5. |
jos jedan Vlado Georgijev clone.... Sta? Ne?
mnogo mi se cuje reverb na bubnju... licno ne volim takav zvuk bubnja i dobosa...i malo mi prste cinele.. malo mi fali body pesme (nesto da svira u lo-mid) malo mi suplje tu.. ovaj sinti sto udje...prost zvuk (neka presetaca) ..opet jak reverb.. dobro pevanje..mislim za nas je vise nego OK, ali ne odskace mnogo po produkciji / sviranju / programiranju / miksu.. kod nas se svi izgleda, navikli na isti sound i niko ne sme da odstupi malo..?/ to ja onako...laicki.. |
Quote:
Sta je ovde VG?! :confused: Nema NIKAKVOG reverba NINACEMU, samo onog tripa na vokalu! Nema nigde nikakvog synht-a, sta si to cuo?! Kako svi cujemo drugacije i ubedjenja su nam drugacija, potpuno je loodo ubedjivati nekoga da ovo nema veze sa VG i Geogievicima ako on to tako cuje, ali voleo bih da mi kazes sta bi ti odsvirao drugacije (konkretno) i sta bi i kako isproducirao drugacije (konkretno) da to bude ono sto bi trebalo da bude, ne bilo ti tesko! Budi slobodan pa se strucno izrazi sa sve decibelima i hertz-ovima, a mozes i muzickim oblicima, harmonijom i melodikom, dakle ako zelis da mi ucinis toliko bio bih ti zahvalan kao starijem i iskusnijem kolegi! |
^vrach je dovoljno lud da ti odgovori na takav post.. ja te posle toga pogledao ne bih.. :?
ajd sad cu skinem i poslusham.. poz edit: ne radi ti link.. :? daj kachi na yousendit il sendspace |
Ja sam inace vise laik nego profesionalac u ovom poslu ali meni ne lici bas na V.Georgijeva.U stvari ne znam o kom segmentu je Da Bear pricao da li o produkciji ili aranzmanu ili o fazonu same pesme.
Da bear citam dosta postova na forumu pa znam da si pravi profesionalac, i to da ne radis ovde vec u Londonu tako da tvoje misljenje bas cenim. Ako stignes molim te objasni na sta si tacno mislio kad si rekao da je novi V.Georgijev. |
http://www.sendspace.com/file/vhi69m :wink: evo novog linka na sendspace-u
|
stvarno nema veze sa sa vg.. :? vishe me sam aranzman podseca na sergeja cetkovica..
mix mi je ok, mada, slusham na nekom skrnavom 2.1 sistemu.. u drugoj strofi mi je pretih vokal.. tj posle refrena kad krene strofa, ash je tiha jbg.. muzichka strana pesme mi je skroz ok.. svidja mi se shto vuche i na rok i na pop i na blues.. shto se dobosha tiche, postoji reverb na njemu.. bar u ovoj verziji.. sad dal je prirodan, to vec ne znam.. bass je lepo smixan, ja bih samo malo digao tachku na kicku, i malo vishe snaph-a na doboshu.. u refrenu onu distorziranu "solo" gitaru, panuj 20% na desno i malo je digni... ja bih to uradio.. rechi su mi uzasne najiskrenije.. ako hocete da se debalkanizujete, onda radite dublje tekstove (al sa tom "shatro" dubinom).. i skinite one synth (pegla) stringove.. dajte malo zivljeg zvuka.. znam da ovi lakshe lezu u miks, al jbt.. to vam ne treba... eto, moje skromno mishljenje.. poz |
preslusao sam
nesto kao amadeus ili ok band... |
All times are GMT +1. The time now is 05:10 PM. |