| 
 | |||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  23-07-2008, 10:35 AM | #1 | 
| Senior Member Join Date: Apr 2004 Location: Subotica 
				 |  Pitanje za klavijaturiste koji sede... 

Jedno možda glupo pitanje, ali sad sam nešto u fazonu sređivanja radne atmosfere na svirci pa mi sinulo i to da pitam... Da li koristite neke specijalne stolice za sedenje ili je ono... varijanta daj bilo kakvu kuhinjsku...?  Posebno me zanima ako možete da preporučite neku stolicu za svirku, da je udobna (  ), da može da se sklopi u što manje, a da i visina sedenja može da bude neka srednja... znači niža od visine šank stolice, a viša od neke obične. | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 04:02 AM | 
| Pitanje za majstore koji Reason-uju | InsaneEyes | Audio Software | 6 | 03-03-2009 09:43 AM | 
| pitanje za one koji stalno negde putuju | alavuk | Razno | 31 | 17-04-2007 08:54 PM | 
| Sajtovi za klavijaturiste | nestor | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 18-10-2006 03:36 PM | 
| Pitanje za one koji imaju vise komada UAD-a ili Powercore-a | Gianfranco | DSP forum | 38 | 24-09-2005 01:16 PM |