Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-07-2008, 04:05 PM   #17
malena
Junior Member

Default Re: Ja bio u gostima...

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Mislim da je u vise tema do sad apsolutno sve receno o ovoj kao i o ostalim skolama za audio u okruzenju. Te ako si zaista mlada i nisi lenja, procitaj ih jos jedanput, detaljno. Ako imas visak godina i novca, slobodno ih preskoci.

joooj, arthure, pa o tome se i radi...kada bih odluke o tome sta cu i kako cu u svom zivotu donosila na osnovu postova na forumu, bez ikakvog angazovanja svoje glave, pogotovo o tako bitnim pitanjima, ne bih bila sama sebi bas previse simpaticna...

kao sto rekoh, bila sam tamo, videla, popricala sa ljudima, a evo sada vodim i neku svoju malu forumsku istragu o tome kakvo znanje i kvalitet nose sa sobom ljudi koji su bili takve "budale" pa tu skolu upisali, ucili i zavrsili...joooj, sto bih nesto volela da sam na njihovom mestu, bas bih, eto nemoj da se ljutis na mene..

a kazi mi athure, jel si ti nekada bio u toj skoli? jesi im video studio, jesi video u kakvim uslovima imaju priliku da rade? ili svoja saznanja o svetu oko sebe stices iskljucivo preko raznih foruma i linkova?

bas sam razmisljala o svemu, pa cak i o misljenju koje o skoli imaju njeni studenti na ovom forumu, koji zaista imaju sva prava da iznose svoje stavove na tu temu. i znas sta mi je zakljucak: svako ima svoju pricu! nekom je danas bas vruce, i pamtice ovaj dan kao uzasan, a meni je tako neka ladovina i mnogo mi lepo...razumes?

kapiram ja da sve to sigurno moze bolje, ali sigurna sam da postoje ljudi koji su zadovoljni cinjenicom da su u toj skoli. eto mozda bas ta dva momka koji su u posao usli na velika vrata, sto im se verovatno nikad ne bi desilo bas na taj nacin da nisu napravili taj korak...

ja sedim u stanu na sestom spratu, druzim se sa ljudima iz kraja i ne znam bas nikoga ko bi mi pomogao da na bilo koji nacin napravim prvi korak u ovom poslu, kojim sam odlucila da se bavim...zavrsila sam srednju skolu, i bas mi se studira, i bas mi se druzi sa ljudima koje interesuju iste ove stvari...a i bas bih nesto volela da se igram na ICON-u...

ode ovo u uffff topic, a nisam to htela...samo te molim da shvatis da svet oko sebe gledam svojim ocima. pa gde me to odvede...jer, svako ima svoj put...
malena is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules