|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
i dok cekam da se pojavi eventualno rjesenje mog probelam s konnekt24d
karticom, odlucio sam ponovno se baciti u istrazivanje fw kartica, u slucaju da se konnekta moram rijesiti. i uzeti nesto drugo. daklem, bitno mi je da je stvar vrlo stabilna, tj da driveri sljakaju kako spada, da ima sto bolje konvertore, i da ima barem 2 ulaza i 2 izlaza. meni su ove pale na pamet, pa bih volio cuti sto ostali forumasi smatraju boljim odabirom, a neki dodatni prijedlog je uvijek dobrodosao. napominjem da bih najradije uzeo rme ff400, no nemam toliko para, stoga nisu potrebni savjeti tog tipa. pare koje bih dao jesu 550$, a stvar bi bila kupljena u sad-u. motu ultralite echo audiofire 8 edirol fa-101 apogee duet duet mi je najmanje simpatican zbog breakout kabla i nebalansiranih konektora. unaprijed zahvaljujem! Last edited by funksoulbrother; 14-05-2008 at 01:02 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
usb kartica - savjet | funksoulbrother | Computer Hardware | 5 | 19-01-2009 01:45 AM |
savjet-sekvencer | vuckovic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 15-12-2007 12:02 AM |
Vokal Mix - Savjet | Laert | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 02-10-2007 12:10 PM |
Molim za savjet! | playboy | DSP forum | 8 | 01-09-2007 12:49 AM |